ESKİŞEHİR ALİ İSMAİL’İ BAĞRINA BASTI

Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan Gezi Olayları sırasında hunharca katledilen Ali İsmail Korkmaz’ın ölüm yıl dönümüne ilişkin bir açıklama yaptı. 

ESKİŞEHİR ALİ İSMAİL’İ BAĞRINA BASTI
10 Temmuz 2019 Çarşamba 15:17


"Ali İsmail Korkmaz hep 19 yaşında kalacak" diyen Alkan, “Eskişehir de Gezi Olayları sırasında hunharca katledilen Ali İsmail Korkmaz hep 19 yaşında kalacak. O'nun insana, doğaya dair umutları yıllar geçse de hep hatırlanacak. Ülkemizin yakın tarihinin en masum hak mücadelesi olan Gezinin katledilen çocukları Ali'nin yoldaşları umudun diğer bir adı oldu. Eskişehir Ali İsmail’i bağrına bastı. Gezi bize paylaşmayı bir kez daha hatırlattı. Ama bu süreçte nice canlar yandı. Gençliğinin baharında insanları kaybettik ama herkes bu gençleri sahiplendiler. Bugün Ali İsmail Korkmaz ve kaybını yaşadığımız diğer gençlerimiz için bir şeyler yapılmaya devam ediliyorsa gezi umut olmaya devam ediyor demektir” dedi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.