Eskişehir 19 Mayıs’a hazırlanıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle parkomatlar ve şehitlik otoparkının ücretsiz olacağını belirtti. Ayrıca Porsuk Çayı’nda yapılacak etkinlik nedeniyle bot ve gondollar hizmet veremeyecek.

Eskişehir 19 Mayıs’a hazırlanıyor
17 Mayıs 2022 Salı 14:09

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda etkinliklerin yanı sıra araçlarıyla ulaşım yapacaklar için bayram düzenlemesi yaptı.

Buna göre Spor Şenlikleri kapsamında 19 Mayıs saat 14.00’te Porsuk Çayı Köprübaşı yapılacak Gençlik Kupası Dragon Yarışları nedeniyle esbot ve gondollar hizmet veremeyecek.

Araçları ile bayram kutlamalarına katılmak isteyenler, kent içinde caddelerde bulunan parkomatlı park alanlarından ve Hava Şehitliği otoparkından ücretsiz yararlanabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.