ESKİ SİVRİHİSAR’DA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak, Sivrihisar ilçesinde çalışmalarını sürdürdü.

ESKİ SİVRİHİSAR’DA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
07 Ocak 2021 Perşembe 13:29

Büyükşehir Belediyesi, Sivrihisar ilçesinde yoğun çalışmalarla geçen bir yılın sonunda hava koşullarından etkilenen, içme ve kullanma suyu depolarının bulunduğu yerleşke alanlarında çevre düzenleme ve depo yol iyileştirmesi çalışmalarına başladı. İlk olarak Sivrihisar ilçe merkezi için temiz su sağlayan depoların yollarının ve çevre düzenlemesinin yapılacağını belirten ESKİ yetkilileri, alanları estetik görünüme kavuşturarak, kentsel yaşama destek vermeyi amaçladıklarını belirttiler.

Ayrıca ESKİ, enerjide dışa bağımlılığı azaltmak ve tasarruf sağlamak amacıyla güneş panellerini kırsal mahallelerdeki su depolarında kullanmaya da devam ediyor.Ekipler son olarak, Sivrihisar Karacaören Mahallesi’nde güneş panelleri montajını tamamladı.Özellikle elektrik hatlarının olmadığı bölgelerde açılan sondaj kuyularında, güneş panelleri aracılığıyla kırsal mahallelerin su depolarına içilebilir ve kullanılabilir nitelikte su ulaştırılıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.