Eski otogar binasının yıkılıyor

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’a ait olan eski otogar binası yıkılıyor.

Eski otogar binasının yıkılıyor
05 Mart 2022 Cumartesi 11:00

Yunusemre Caddesi’nde atık vaziyette bulunan Eski Otogar Binası yıkılıyor. Anadolu Gazetesi’nde yer alan haberde, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’a ait olan eski otogar binası için Odunpazarı Belediyesi’nden yıkım izni alındığı ve Yıkım işleminin tamamlanmasının ardından Porsuk 2 Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeniden yapılacak olan alanda AVM, ofis ve rezidanslar yer alacak. 1 Nisan 2022’de tanıtım toplantısı yapılması beklenen eski otogar binasının inşaatının 3 yıl içerisinde biteceği tahmin ediliyor. denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nusret Semerci - 2 yıl önce
AVM yapacaklarına modern bir termal tesis yapsınlar. Millet Afyon'a gidiyor.
Avatar
Şamil - 2 yıl önce
Sarar Eskişehir e eski otogar dolayısı ile çok zarar vermiştir.
Avatar
Sema Polat - 2 yıl önce
Nihayet
Avatar
Ali - 2 yıl önce
Sarar ve belediye yillarca burayi boyle tuttu. Su an eski otogar anlasti ama arkasindaki binalar icin bir anlasma yok. Belediye kongre merkezi yapacakti su kenarina 2 yildir insaatina baslayamadi. Orasi yine izbelik olarak kalacak. Sadece yunusemre caddesi tarafindan guzel gozukecek.