ESKİ okullarda verdiği eğitimlere devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), okullarda ve kreşlerde verdiği eğitimler ile çocuklara su tasarrufu ve bilinçli su kullanımını öğretiyor.

ESKİ okullarda verdiği eğitimlere devam ediyor
03 Kasım 2022 Perşembe 14:22

ESKİ Genel Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi, Ertuğrulgazi İlkokulu 1. ve 2. sınıf öğrencilerini tesislerinde misafir ederek, Eskişehir Çocuk Akademisi’nde eğitim gören çocukları ise okullarında ziyaret ederek, su tasarrufu ve bilinçli su kullanımı eğitimi verdi.

Çocuklara verilen bilinçlendirici eğitim sonrasında günlük yaşantılarında su tasarrufunu destekleyici görev çizelgeleri, ESKİ Genel Müdürlüğü’nün “Geleceğimiz Susuz Kalmasın” bilgilendirici boyama dergisi ve gelecek nesillerden emanet olan suyun bilinçli tüketimi için çevrelerinde daha aktif olmalarını desteklemek amacıyla, su kahramanı rozetleri hediye edildi.


Etiketler; #eski
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.