ESKİ MİHALIÇÇIK’TA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Yaz aylarında gerek elektrik kesintileri gerekse bilinçsiz su tüketimi nedeniyle su sıkıntısı yaşanan mahallelerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların su sorunları çözülüyor. Bu kapsamda Mihalıççık’ın Kavak Mahallesi’nde 2 kaynak suyu birleştirilerek yeni isale hattı ile mahallenin içme suyu deposuna sevk edildi.

ESKİ MİHALIÇÇIK’TA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
21 Temmuz 2020 Salı 13:59

ESKİ kent merkezi ve kırsalda sorunsuz bir alt yapı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Orman İşletmesi’nin orman içi yol çalışmaları sırasında hasar gören ve kesintiler nedeniyle mahalle sakinlerinin şikayetlerine neden olan alanda, ekiplerce 2 bin 200 metrelik yeni hat çekilerek 2 ayrı su kaynağı tek hatta toplanmış ve mahallenin su deposuna aktarılmıştır.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde takip eden Kavak Mahalle Muhtarı Mustafa Kısacık, Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ’ye gerçekleştirdikleri çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.