ESKİ KANALİZASYON HATTI YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Eskişehir'in geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden ESKİ ekipleri, Tepebaşı İlçesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi ile İsmet İnönü 1 Caddesi kesişimi Kanatlı Alışveriş Merkezi mevkiinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına başladı.

ESKİ KANALİZASYON HATTI YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
27 Şubat 2021 Cumartesi 17:37

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü ekipleri sorunsuz bir alt yapı için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çeviren ekipler, Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi ile İsmet İnönü 1 Caddesi kesişiminde  eski kanalizasyon hattının yerine yeni kanalizasyon hattı döşeyerek bölgeyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor. 

Yapılan çalışmalar kapsamında, kanalizasyon hattı kullanılamaz durumda olan 200'lük boruların 300’lük borular ile değiştirileceğini ve yaklaşık 120 metrelik yeni hat döşenerek mahallenin sorunlarına kalıcı çözüm üretilmesinin amaçlandığını ifade eden ESKİ yetkilileri, en kısa sürede çalışmaların tamamlanması için ekiplerin özveriyle çalıştığını belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.