ESKİ'DEN ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE

Kent merkezi ve kırsalda vatandaşlara içme ve kullanma suyu sağlayan ESKİ, soğuk havalardan kaynaklanan arızalara anında müdahale ederek onardı.

ESKİ'DEN ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE
19 Ocak 2021 Salı 15:30

Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi'nde zorunlu müdahale gerektiren içme ve kullanma suyu şebeke hattında soğuk hava şartlarından kaynaklı meydana gelen arıza, ekiplerin zor ve soğuk hava koşullarında yaptıkları onarım çalışması ile giderildi. Çamlıca, Batıkent, Yukarı Söğütönü, Aşağı Söğütönü, Zincirlikuyu, Şirintepe ve Uluönder Mahallelerine içme ve kullanma suyu sağlayan ana hatta meydana gelen arızanın giderilmesi sonrasında Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarın Dairesi ekipleri de çalışma yapılan bölgenin üst kaplamasını tamamlandı.

7 gün 24 saat esası ile çalışmalarını sürdüren ekipler, Çifteler merkez mahallelerdeki abonelere dağıtım yapan içme ve kullanma suyu ana hattında soğuk hava şartlarından kaynaklanan ve gece saatlerinde oluşan arızayı dondurucu soğuğa rağmen anında müdahale ile giderdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.