“ESGİAD Dinliyor” etkinlikleri başladı

Eskişehir Genç İş Adamları Derneğinin Eskişehir’e değer katan isimlerle, üyelerini bir araya getireceği ESGİAD Dinliyor etkinlikleri başladı. ESGİAD Coşkun Halıcı toplantı salonunda gerçekleştirilen ve yıl boyunca belirli aralıklarla devam edecek olan etkinliklerin ilk konuğu EOSB Başkan Vekili, Sanayici Metin Saraç oldu.

“ESGİAD Dinliyor” etkinlikleri başladı
05 Mart 2020 Perşembe 15:47

ESGİAD üyeleri ile bir araya gelen Saraç girişimcilik öyküsü, iş hayatının perde arkası, başarıya giden yolda karşılaştığı engeller ve motive kaynakları ile ilgili son derece özel bilgiler verirken, ESGİAD üyelerinin sorularını da samimiyetle cevapladı.

ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ESGİAD Dinliyor etkinliği ile şunları söyledi.

“Bu organizasyonumuz benzerlerinden farklı, klasik buluşmaların ezberini bozacak bir formatta gerçekleşecek. ESGİAD olarak Eskişehir’e değer katan, üreten ve sadece sanayi-ticaret değil kültür, sanat, eğitim gibi geniş bir yelpazede birçok önemli ismi dinleyeceğiz.

Eskişehir’in marka değerini daha da güçlendirmek için birbirimizle daha çok bir araya gelmemiz, her şeyden önce birbirimizi tanıyarak daha çok ufuk kazanmamız lazım.

Konuk ettiğimiz, edeceğimiz isimleri bugün olduğu gibi son derece samimi bir ortamda ağırlayacağız. Onları herkesin bildiğinden, gördüğünden daha farklı olarak gerçek manada yakından tanımak, derinlemesine keşfetmek istiyoruz. Onların başarı öykülerinden cesaret almak, tecrübe edinmek, farklı bakış açılarını yakalamak bizim gibi genç iş insanları için son derece önemli.

Sağ olsun Metin abi bugün ilk konuğumuz oldu. Kendisini bu kadar detaylı tanımak, bugün geldiği noktanın başlangıcını ve iş hayatında karşılaştıklarını bu kadar samimice dinlemek hepimize önemli bir umut, cesaret verdi. Pek çok üyemiz kendisini Metin Bey diye karşıladı ama şimdi Metin abi diye uğurluyoruz, samimiyeti ve şehrimize kattıkları için çok teşekkür ediyorum dedi.”

ESGİAD Dinliyor etkinliğinin ilk konuğu olmaktan büyük keyif aldığını dile getiren Metin Saraç ise bu kadar samimi bir şekilde ağırlanmak ve sohbet etmek çok güzeldi. ESGİAD’ı yakından takip ediyor ve genç arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Şehrimize ve ülkemize üretim adına asla pes etmeden çok güzel işler yapacağımızdan umutluyum diyerek ESGİAD’a teşekkürlerini iletti.

Etkinlik sununda Şehre katkıları ve genç iş insanlarına desteklerinden ötürü ESGİAD Yönetimi adına Saraç’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.