ESGAZ’DAN DUYURU…

Esgaz, koronavirüs nedeniyle abonelerine ödemelerini otomatik ödeme ya da mobil/internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirebileceklerini hatırlattı. Esgaz ayrıca “Şubelerimizde, geçici süre kontrollü sayıda abonemiz kapalı alana alınarak hizmet verilecektir” dedi.

ESGAZ’DAN DUYURU…
18 Mart 2020 Çarşamba 15:17

Esgaz’ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:  "Değerli abonelerimiz, toplum sağlığı için fatura ödemelerinizi otomatik ödeme ya da mobil/internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirebileceğinizi önemle hatırlatırız. Ayrıca abonelik sonlandırma işlemlerinizi esgaz.com.tr online işlemler menüsünden ya da çağrı merkezimiz 0222 330 00 00 aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Şubelerimizde, geçici süre kontrollü sayıda abonemiz kapalı alana alınarak hizmet verilecektir. Hassasiyetiniz için tesekkür ederiz" 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.