ESES TOKEN SATIŞLARI 8 MART’TA BAŞLIYOR

Eskişehirsporve Bitci Teknoloji tarafından hayata geçirilen taraftar Token projesi kapsamında geliştirilen Eses Token 8 Mart 2021 Pazartesi günü satışa sunuluyor.

ESES TOKEN SATIŞLARI 8 MART’TA BAŞLIYOR
03 Mart 2021 Çarşamba 13:42

İlk etapta satışa sunulacak 12 milyon adet Token’a, Türkiye’nin farklı şehirlerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki Eskişehirspor taraftarından yoğun ilgi bekleniyor.

Eskişehirspor, geçtiğimiz günlerde açıkladığı taraftar Token projesinde ilk satışın 8 Mart 2021 Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Türkiye’nin blockchain alanındaki öncü teknoloji şirketlerinden Bodrum merkezli Bitci Teknoloji iş birliğiyle hayata geçen projeyle ilgili detaylar, Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ve Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında duyuruldu.

Verilen bilgilere göre, Bitci Teknoloji’nin yerli blockchain platformu Bitci Chain üzerinde çalışacak Eses Token’lardan toplam 260 milyon adet üretilecek. Üretilen bu Token’ların 12 milyon adedi de 08 Mart’ta, 0,30 TL’lik avantajlı ön satış fiyatıyla Bitci.com internet sitesi ve Eskişehirspor aplikasyonu üzerinden satışa sunulacak. Kalan Token’lar ise ilerleyen dönemde yeniden satışa sunulabilecek ya da farklı kampanyalar için kullanılabilecek.

TARAFTARLARA NE AVANTAJ SAĞLAYACAK?

Söz konusu Token’ların satışı Eskişehirspor için önemli bir gelir kaynağı olacak. Taraftarlar ise ellerindeki Token’ları üç temel başlık altında değerlendirebilecek.

İlk olarak projeye özel hazırlanan Eskişehirspor aplikasyonu üzerinde, Token’larını kullanarak özel içeriklere ve anketlere erişebilecek; kimi zaman sporcularla özel buluşmalara katılabilecekler. Aynı zamanda bu aplikasyon üzerinden sadece Eskişehirspor’a ilişkin haberleri değil, tüm liglerle ilgili genel bilgilere ve maç sonuçlarına ulaşabilecekler. Bunun yanında taraftarlar, ellerindeki Token’ları Bitci Teknoloji’nin kripto paradan TL’ye ödeme platformu Bitci Pay ile anlaşması bulunan tüm noktalarda alışveriş için kullanabilecekler. Son olarak söz konusu Token’ların Bitci.com üzerinden işlem görmeye başlamasıyla birlikte, diledikleri zaman bu Token’ları alıp satabilecekler

TARAFTARLARA NE AVANTAJ SAĞLAYACAK?

Söz konusu Token’ların satışı Eskişehirspor için önemli bir gelir kaynağı olacak. Taraftarlar ise ellerindeki Token’ları üç temel başlık altında değerlendirebilecek.

İlk olarak projeye özel hazırlanan Eskişehirspor aplikasyonu üzerinde, Token’larını kullanarak özel içeriklere ve anketlere erişebilecek; kimi zaman sporcularla özel buluşmalara katılabilecekler. Aynı zamanda bu aplikasyon üzerinden sadece Eskişehirspor’a ilişkin haberleri değil, tüm liglerle ilgili genel bilgilere ve maç sonuçlarına ulaşabilecekler. Bunun yanında taraftarlar, ellerindeki token’ları Bitci Teknoloji’nin kripto paradan TL’ye ödeme platformu Bitci Pay ile anlaşması bulunan tüm noktalarda alışveriş için kullanabilecekler. Son olarak söz konusu Token’ların Bitci.com üzerinden işlem görmeye başlamasıyla birlikte, diledikleri zaman bu Token’ları alıp satabilecekler.

Yapılan basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, “Çağımızın gerektirdiği uygulamaları, kulübümüze entegre ederek çağı takip etmeye çalışıyoruz. Dünyada son yıllarda çok fazla öne çıkan kripto para teknolojisi konusunda yeni bir işbirliği yaptık. Bu konuda en donanımlı, seviyesi en iyi noktaya gelen Bitci Teknoloji firması ile anlaştık. Bu anlaşmayı yaptığımız için çok mutluyuz. Kendilerinin çok sağlam bir altyapısı var. Milli ve yerli bir firma ile anlaştık. Bu anlaşmanın sağlanması konusunda ciddi emekler veren yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan ise, söz konusu iş birliğinin sadece anlaşmanın tarafları için değil aynı zamanda Türk sporu için de büyük faydalar sağlayacağını ifade ederken, “Blockchain temelli iş birliklerinin dünya spor endüstrisinde her geçen gün güç kazandığını görüyoruz. Benzer projelerin Türkiye’de de yaygınlaşması, Türk sporunun finansal yeterliliğinin ciddi biçimde sorgulandığı günümüzde kulüplerimize de önemli bir rekabet avantajı sağlayacaktır” dedi.

Eskişehirspor ile hayata geçirdikleri bu projenin sadece kulübe önemli bir maddi gelir sağlamakla kalmayacağını aynı zamanda taraftarlık deneyimini de ayrı bir boyuta taşıyacağını sözlerine ekleyen Onur Altan Tan, “Bu tarz projelerin hayata geçmesinde spor kulüplerimizin yöneticilerinin ortaya koyduğu vizyon da çok önemli. Bu kapsamda Eskişehirspor Kulüp Başkanımız Mustafa Akgören başta olmak üzere bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Diğer yandan blockchain uygulamaları konusunda öncü kuruluşlardan ErkinŞahinöz Akademi’nin de söz konusu projenin hayata geçmesinde çok önemli katkıları var. Kendilerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.