Es Es’te lisans krizi çözülecek mi? Gözler Nabi Avcı’da

Eskişehirspor’da lisans krizi devam ediyor. Gözler Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı’da…

Es Es’te lisans krizi çözülecek mi? Gözler Nabi Avcı’da
28 Ağustos 2018 Salı 13:22

Eskişehirspor’da kördüğüm haline gelen lisans krizinde artık kritik sürece girildi. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal son olarak, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile görüşmüş kulübün son durumunu Avcı’ya iletmişti. Bu görüşme ardından çözüm arayışlarına başlayan Nabi Avcı’dan gelecek haber Eskişehirspor için büyük önem arz ediyor. Eskişehirspor Yönetimi de şimdilik suskun ve yönetimde Avcı’dan gelecek olan habere kilitlenmiş durumda. 

Bu isimler kritik

Bir aydır bu krizi sonlandırmak için uğraş veren Halil Ünal, öncelikli olarak alacaklarının tümünü isteyen Berkay Tolga Dabanlı, Emre Güral ve Nadir kaynak bulmak zorunda. Ünal’ın, transfer tahtasını açamaması halinde, Eskişehirspor, 2'nci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıç tarihi olan 4 Ocak 2019 tarihinde kadar önünde kalan 14 maça da, genç oyuncularla çıkmak zorunda kalacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.