ES ES KADERİ İLE BAŞ BAŞA...

Sadece ve sadece taraftarının desteği ile ayakta kalmaya çalışan Türk futbolunun efsane kulübü Eskişehirspor’un ligin ikinci yarısının başlamasına sayılı günler kala hala iç saha maçlarını nerede oynayacağı bilinmiyor. Stat çatısında meydana gelen hasarın kim tarafından ne zaman onarılacağı büyük bir soru işareti. Bir başka soru işareti de hasar onarımının yetişmemesi halinde Eskişehirspor’un iç saha maçlarını nerede oynayacağı.

ES ES KADERİ İLE BAŞ BAŞA...
16 Ocak 2020 Perşembe 10:40

Yaklaşık 8 gündür onarılamayan Eskişehirspor Yeni Statyumu taraftarın sabrını taşırma noktasına geldi. Dün akşam twitter üzerinden sahipsiz şehir heştegi ile sosyal medya üzerinden sitemlerini dile  getiren çok sayıda taraftar yeni stadyumun hala onarılmamasına ateş püskürdü. Son beş sezondur kabusa yatan Eskişehirspor taraftarı diğer takımlara sağlanan olanakların Eskişehirspor’a gösterilmemesini de sık sık eleştirdi.

Maçlar nerede oynanacak?

Eskişehirspor yeni stadının ikinci yarı maçlarına yetiştirilmemesi halinde başka bir şejhirde Eskişehirspor maçlarının oynanamasına şiddetle karşı çıkan taraftarlar Anadolu Üniversitesi sytadında maçların oynanmasını talep ediyor.

Öte yandan kulübün içinde bulunduğu ekonomik koşullar göz önüne alındığında Eskişehirspor yeni stadının bir an önce onarılarak Eskişehirspor’a teslim edilmesi ciddi önem taşıyor. Stadın bir an önce onarılmaması halinde reklam gelirlerinin yanı sıra loca satışından da faydalanamayacak olan kulübün kaderine terk edilmesi, camiada büyük huzursuzluk yaratıyor. Tüm bunlara rağmen henüz herhangi bir yetklinin stadın geleceğine ilişkin bir açıklama yapılmaması akıllarda soru işareti yaratıyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.