ES ES İÇİN GÖZLER ÜÇLÜ ZİRVEYE ÇEVRİLDİ

TFF Başkanı Yıldırım demiröeren Eskişehirspor tesislerini ziyaretti. Şİmdi gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın bir araya geleceği toplantıya çevrildi.

ES ES İÇİN GÖZLER ÜÇLÜ ZİRVEYE ÇEVRİLDİ
12 Haziran 2018 Salı 19:34

Oldukça hayati kongre öncesinde Eskişehirspor'da mali kaynak arayışları sürüyor. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Eskişehirspor Tesisleri'ni ziyaret ederek, burada Başkan Halil Ünal ve yöneticiler ile konuştu. Görüşme ardından İstanbul'a giden Demirören'in şehirden ayrılması ardından gözler iftarda bir araya gelecek üçlüye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Milletvekili Mustafa Destici ile Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal  bir otelde iftar yemeğinde bir araya gelecek. Bu görüşmede Başkan Halil Ünal'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Eskişehirspor'un mali durumu ile ilgili bilgi verip, bazı projeler için destek isteyeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.