Erkek Saat Çeşitleri

Erkek Saat Çeşitleri
26 Mart 2021 Cuma 19:25

Cool ve karizmatik bir duruş sergilemek isteyen beylerde aksesuar kullanımı artmıştır. Saat çeşitleri baylar için en önemli ve değerli aksesuardır. İlk kol saati nasıldı ve hangi tarihte kullanılmaya başladı? Bu konuyla alakalı farklı tarihler ve modeller ifade edilmektedir. Hakim olan kanaate göre ilk kullanım 1790 yılında tasarlanmıştır. Kullanıma başlamasının 1812 yıllarına ulaştığı bildirilmektedir. İlk yapılan ürünün İsviçreli Abraham Louis Breguet tarafından tasarlandığı bilinmektedir. Napoli kraliçesi Caroline Murat için ilk olarak yapılan tasarım yıllar içerisinde çok değişmiş ve farklılaşmıştır.

Günümüze Kadar Saat Çeşitleri

Günümüzde kullandığımıza uygun modellerin başlangıcı sayılabilecek ilk ürün 1868 yılında yapılmıştır. Saat çeşitleri zamanla ciddi anlamda değişimler geçirmiştir. Kola takılanlar ilk kadınlara tasarlandığından dolayı hanımlara özel olarak düşünülmüştür. Baylar cep modellerini kullanmıştır. Fakat cep modellerini kullanmanın zor olmasından dolayı zamanlar erkekler için de kol modellerine geçilmiştir. Kadran büyüklüğü erkeklerin modellerinde daha geniştir. Renk olarak daha koyu tonlar tercih edilir. Yeni trendlerde bayların modellerindeki kırmızı, sarı, yeşil gibi tonlar dikkatleri çekmektedir. Dünyaca ünlü markaların gösterişli modellerini https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek adresinden satın alabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.