ERENKÖYLÜ ÇOCUKLARA SÜNNET ŞÖLENİ

Sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışını benimseyen Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, sünnet şöleni düzenledi. Erenköy Mahallesi’nde yaşayan 4-7 yaş arası 16 çocuğun katıldığı şölen, Erenköy Halk Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ERENKÖYLÜ ÇOCUKLARA SÜNNET ŞÖLENİ
28 Eylül 2018 Cuma 14:04

Çocuklar; pelerinleri, asaları ve şapkalarıyla şölen için eksiksiz hazırlanırken, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt çocuklara sürpriz hediyeler verdi.Sünnet şöleni çocukların Kent Park’ta bulunan Kentpark At Bakım Binicilik Tesisleri’ne gelmeleriyle başladı. Burada çocuklar sırayla midilli cinsi atlara bindi. Burada yaşanan güzel anların unutulmaması için bol hatıra fotoğrafları çekildi. Özel olarak süslenen belediye araçları ile konvoylar halinde şehir turu yapan çocuklar, ardından Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’na geldi. Burada bulunan Hayvanat Bahçesini ve Sualtı Dünyasını gezen çocuklar, burada da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar, Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nın ardından sünnet şöleninin yapılacağı Erenköy Halk Merkezine geldi. Başkan Kurt’un ev sahipliğindeki geceye CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı, CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal, Erenköy Mahalle Muhtarı Abdil Bulut,   mahalle sakinleri, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.

 “GÜZEL GÜNLERE İNANALIM"

Gecede konuşan Başkan Kazım Kurt, halkçı ve toplumcu belediyeciğin toplumun temel  ihtiyacını çözen belediyecilik olduğunu söyledi. Erenköylü çocukların unutulmaz anlarında onlarla birlikte olmaktan onur duyduklarını belirten Başkan Kurt, “Bu gün Erenköy Mahallesi’ndeki Halk Merkezimizin hem Erenköylülere hem de sizlere sürprizi oldu. Gerçekten insanlar için önemli anlar, zamanlar; sünnet düğününün, nikâhının olduğu, askere gittiği; kızlarımız için de okula gittiği zamanlar. Bu anlar unutulmaz. Bu dakikalarda bir Erenköy’deki çocuklarımızla birlikte olmaktan onur ve zevk duyuyoruz. Bunu bir görev olarak görüyoruz. Halkçı, toplumcu belediyecilik, toplumun temel ihtiyaçlarını çözen belediyeciliktir. Bu ihtiyacı hisseden arkadaşlarımızın çocuklarının sünnet düğününü hep birlikte yapalım. Güzel günlere inanalım ve onlara unutulmaz bir düğün yaşatalım.

Ben, emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyor. Allah, düğünlerini göstersin. Umarım orada da bir arada olur, hep birlikte eğleniriz” dedi. Başkan Kazım Kurt’un ardından konuşan Erenköy Mahalle Muhtarı Abdil Bulut, sünnet şölenin gelecek yıllarda da devam etmesini diledi. Bulut, çocuklar için böyle bir şölen hazırlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından şölene katılanlar hep birlikte eğlenmeye başladı. Efelerin de katıldığı gecede, çocuklar ve Başkan Kurt karşılıklı kaval havası oynadı. Gönüllerince eğlenen sünnet çocukları ve aileleri, kendileri için unutulmaz bir etkinlik düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.