Erdal Akyazı 1 yıl sonra yeniden başkan

Genel Merkez ile yaşanan gerilimlerin ardından koltuğunu bırakmak durumunda kalan Kristal İş Başkanı Erdal Akyazı tek liste ile girilen seçimler ardından yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Erdal Akyazı 1 yıl sonra yeniden başkan
14 Ağustos 2021 Cumartesi 21:40

8 Temmuz 2020’de genel Merkez tarafından görevden alınan Akyazı yaklaşık bir yıl sonra tek liste ile girdiği seçim sonrasında Kristal İş başkanlık koltuğuna bir kez daha oturdu. Akyazı, genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada “Bugün Eskişehir şubemizde 3. olağan genel kurulunu yaptık. Kristal-İş’ e yakışır bir olgunlukla geçen genel kurula katkı sunan başta değerli dostum Hasan Atak olmak üzere, Tes- İş Şube sekreteri Eyüp Sabri Tiftikci, Uğur Engin, Yener Görü kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bütün bölgelerden gelerek kongremizi onurlandıran Şube başkanı arkadaşlarıma ve büyük Kristal-İş’ in beni yeniden aday göstererek onurlandıran cefakar Eskişehir delegasyonuna teşekkür ediyorum . Sağolun varolun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.