EOSB Başkanı Küpeli’den Vali Yardımcısı Şenlik’e ziyaret

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine atanan Oğuz Şenlik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Başkan Küpeli, Vali Yardımcısı Şenlik’e Eskişehir OSB hakkında bilgiler verdi.

EOSB Başkanı Küpeli’den  Vali Yardımcısı Şenlik’e ziyaret
24 Eylül 2023 Pazar 14:02

Eskişehir OSB’nin 34 milyon metrekare büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük OSB’si olduğunu aktaran Başkan Küpeli, “Gelişmiş altyapısı, nitelikli iş gücü ve lojistik konumu ile cazip bir bölge olan Eskişehir OSB son yıllarda yatırımcıların yoğun talebi ile karşı karşıya. Bu taleplere karşılık vermek adına başta Eskişehir Valiliğimiz olmak üzere, ilgili tüm kamu kurumlarının çok değerli katkılarıyla yeni yatırım alanları kazandırmaya çalışıyoruz. İnşallah devam eden çalışmalarımız tamamlandığında ana hedefimiz olan 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşıp ülkemizin en büyük OSB’si olmaya devam edeceğiz ve ilerleyen yıllarda gelecek tüm yatırım taleplerine anında yanıt vermeye devam edebileceğiz” dedi.

Nazik ziyareti için teşekkürlerini ileten Eskişehir Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, yürütülen çalışmalar, projeler ile yeni yatırımlar kazandırılması noktasında, ortaya konan performansın şehrin geleceği açısından sevindirici olduğunu aktararak, en kısa sürede OSB’yi ziyaret ederek yapılan çalışmaları ve yatırımları yakından görmeyi arzu ettiğini ifade etti. Şenlik, Eskişehir sanayisinin daha da gelişimi için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.