ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

Büyükşehir Belediyesi’nin engel tanımayan vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği projelerden biri olan ‘Engelli Araç Şarj İstasyonları’ akülü araç kullanan vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlıyor.

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ
27 Aralık 2019 Cuma 16:22

Taşbaşı Kültür Merkezi, Otogar ve Yunus Emre Devlet Hastanesi olmak üzere 3 ayrı noktada bulunan şarj istasyonları sayesinde akülü araç kullanan vatandaşlar aküsü biterek yolda kalma sorunu yaşamıyor. Aracını şarj etmek için istasyona gelen engelliler şarj esnasında, istedikleri bir hizmet tanıtım videosunu ve şarj miktarı durum göstergesini istasyon üzerinde bulunan ekrandan izleyebildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi, istasyonların 24 saat hizmet verdiğini ifade etti.  İstasyonların -10 ve +55 dereceye kadar hava koşullarında çalışma, üç aracı aynı anda şarj edebilme, akü dolduğunda otomatik olarak şarjı kesme özelliği bulunduğunun altını çizen yetkililer, şarj istasyonları ile ilgili vatandaşlardan olumlu dönüşler aldıklarını ifade ettiler.

Sürekli akülü araç kullanan engelliler için en büyük sıkıntının aracın aküsünün bitmesi olduğunu belirten engelli vatandaşlar ise akü şarj istasyonları sayesinde bu sorunun ortadan kalktığını belirterek, engelli vatandaşlara her konuda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.