EN UCUZ YEMEK A.Ü VE ESTÜ’DE

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre Devlet Üniversiteleri arasında öğrencilere en ucuz yemeği Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir Teknik Üniversitesi sunuyor.

EN UCUZ YEMEK A.Ü VE ESTÜ’DE
06 Ocak 2020 Pazartesi 11:05

İstanbul Üniversitesi'nde (İÜ) ikinci öğün yemek ücretinin 18.5 TL'ye çıkması öğrencileri isyan ettirdi. Öğrenciler zammı protesto ederken Türkiye aldığı acı bir haberle yıkıldı... İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli intihar etti. Ünli intihar etmeden önce “Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var” paylaşımı yapmıştı. İÜ zammı geri alırken yurdun dört bir yanında öğrencilerin bir bölümü yemekhane hizmetlerinden kimi de ücretlerinden memnun değil... Fakat her şeye rağmen 18.5 TL ikinci öğün ücretinin yanına yaklaşan yok!  Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde 3 öğünde 4'er çeşit yemek çıkıyor ve ücreti 1,5 lira. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde ise yine 4 çeşit yemek ücreti 2 lira. Bu üç üniversitede yemekler üniversite personellerince hazırlanıyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
f korkmaz - 2 yıl önce
Eskiden ucuzmuş. Şimdi çok pahalı...!