En güvenli şehirler belli oldu!

Dünya genelinde şehirler ve ülkeler hakkında kullanıcı tarafından sunulan verilerle ilgili dünyanın en büyük veri bankası olan Numbeo, en güvenli şehirleri açıkladı. Türkiye'den listede 5 şehir yer aldı.

En güvenli şehirler belli oldu!
21 Aralık 2018 Cuma 11:12

 Google mühendisleri tarafından hazırlanan veri tabanı sistemi olan Numbeo, yaşam masrafları, konut göstergeleri, sağlık hizmetleri, trafik, suç ve kirlilik gibi dünya yaşam koşulları hakkında güncel ve zamanında bilgi sağlayan Numbeo dünyanın en güvenli şehirlerini açıkladı.  Listede, Hongkong 79.10 puan ile 18. sırada yer alırken, Eskişehir Hongkong’un bir basamak altında 78.93 puan ile 19. sırada yer aldı. Listede Eskişehir’in yanı sıra Bursa, İzmir, Ankara ve İstanbul’da kendisine yer buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.