EMİRDAĞLILAR VAKFI’NDAN KURT’A ZİYARET

Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Kültür Vakfı, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Murat Kahya ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

EMİRDAĞLILAR VAKFI’NDAN  KURT’A ZİYARET
26 Temmuz 2019 Cuma 15:27

31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı göstererek yeniden Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Başkan Kurt’u tebrik eden Vakıf Başkanı Murat Kahya, Başkan Kurt’a yeni dönemde başarılar diledi. Odunpazarı Belediyesi’nin her zaman vakıflarına destek verdiğini söyleyen Kahya, Başkan Kurt’a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. 

Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Kültür Vakfı’na ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kazım Kurt, vakfın yönetimine tekrar seçilen Başkan Murat Kahya ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.