EMİRDAĞLILAR BAŞKANINI SEÇEMEDİ

3 ismin yarıştığı Emirdağlılar Vakfı Kongresi'nde tartışmalar kesilmeyince kongre ileri bir tarihe ertelendi.

EMİRDAĞLILAR BAŞKANINI SEÇEMEDİ
28 Nisan 2019 Pazar 16:31

Murat Kahya, Sibel Erenoğlu ve Orhan Özkır’ın başkanlık için yarıştığı Emirdağlılar Vakfı kongresinde tansiyon yükseldi. Salonda bulunan üyelerin, üye listesine ilişkin yaptığı itirazların ardı arkası kesilmeyince kongre ertelendi.

 Usulsüz üye yapıldığı iddialarının damga vurduğu kongrede, 7 Nisan tarihli üye listesinde yer alan isimlere ekleme yapıldığı belirtildi. Bu iddiaların ardından salonda bulunan Emirdağlılar arasında yükses sesle tartışmalar başladı. Divan Başkanı Yılmaz Karaca,  “Bu hazirun cetveli ile devam edilir sonradan mahkemeye gidilir,  ya da bu kongrenin iptal edilerek, üyeler tektik edildikten sonra yeniden genel kurula getirilmesi yönünde karara varılabileceğini belirtti. Salonda uzun süre tartışıldıktan sonra yine sonuç çıkmadı. Bunun üzerine bazı üyelerin İlker Özokçu başkanlığında listelerin birleştirilmesi tavsiyesinde bulundu. Konuşma kürsüsüne gelen Özokçu,  , “Şuanki durumdan memnun değiliz. 3 tane liste var 3ünede destek veren hemşerilerimizin çoğunluğu şuan ki tablodan rahatsız. Sağolsun benim ismimi ortaya attılar büyüklerimiz. Şu salondan belli bir konsensüs çıkarsa, bu işi ekip olarak göğüsleyebilir. Düzlüğe çıkarabiliriz. Bu şartlarda verimli olmayız. Biz lafı çok severiz. Yarın bir gün orda burada bu işin dedikodusu yapacaklar. Emirdağlı ruhunun yıpranmaması gerekir. Ben o ruhu burada görmüyorum. Divanın alacağı her karara ben saygı duyuyorum” Özokçu’nun konuşması ardından ardından da tartışmalar kesilmeyince divan kurulu seçimi bayramdan sonra bir tarihe erteleme kararı aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.