Emine Nur Günay “Üyelerin iradesine saygımız tamdır ve taraf olmamız mümkün değildir”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay Nisan ayında yapılacak oda seçimleri ile ilgili oldukça net: Üyelerin iradesine saygımız tamdır ve taraf olmamız mümkün değildir

Emine Nur Günay “Üyelerin iradesine saygımız tamdır ve taraf olmamız mümkün değildir”
15 Mart 2018 Perşembe 20:32

ETO ve ESO seçimlerinde son düzlüğe girilirken, AK Parti cenahından açıklamalar art arda geliyor. Bakan Nabi Avcı’nın Esgazete’den Gökhan Koçal’a verdiği demeçte oda seçimleri ile ilgili olarak “taraf olmamız söz konusu değildir” açıklaması ardından bir diğer AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay’dan da benzer açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Günay, “Nisan ayında yapılacak oda seçimlerinde üyelerin iradesine saygımız tamdır ve taraf olmamız mümkün değildir. Üye iradesinin tecellisi demokrasinin gereğidir ve tersi davranışlar Haktan da, halktan da zıddıyla mukabele görür...” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.