Emeklilikte yaşa takılanlar Eskişehir’de toplandı:

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Eskişehir’de bir araya geldi. Çevre illerden de katılım sağlanan toplantı’ya Allaaddin Park ev sahipliği yaptı. Toplantıya katılan dernek üyeleri “Edirne’den Kars’a Jüpiter’den Mars’a ne zaman çıkacak bu yasa” diyerek, hükümete seslendi.

Emeklilikte yaşa takılanlar Eskişehir’de toplandı:
25 Kasım 2018 Pazar 14:36

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Başkanı Gönül Baran Özüpak, Haklarımız için mücadelemizi veriyoruz. Mecliste 10 tane kanun teklifimiz var. Bunların görüşülmesini bekliyoruz. Bu arada mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugün Eskişehirdeyiz. İlerleyen süreçte tüm ülkede mücadelemize devam edeceğiz. Bizim çalışmalarımıza göre sayımız 1 milyon civarı, ama sosyal medya ve çevremizdekilerin verilerine baktığımızda bu sayının çok üstünde bir kitleye hitap ediyoruz. Bu yasa da bizim en önemli haklılığımız kazanılmış bir hakkımızın olması. 4447 sayılı kanun 8 Eylül 1999’da çıkarak geriye doğru işletilmesi bu yasa ileriye doğru hayata geçmesi gerekiyor. En büyük mağduriyetlerimizden bir tanesi de 45-50 yaş arasındayız. İşsizlik, yaşımızdan dolayı büyük sorun. Yaştan dolayı işten atılan arkadaşlarımız var. Bu da bizleri ciddi anlamda mağdur ediyor bugün buradayız, Eskişehir’deyiz. Ama bütün Türkiye’de bu haklılığımızın mücadelesini vereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.