EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR DERNEĞİ ESKİŞEHİR ŞUBESİ AÇILDI

31 Mart yerel ve 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin büyük oranda kaderini belirleyen Emeklilikte Yaşa Takılanlar; federasyonlaşmaya gidiyor. Hedef büyüten EYT’liler Türkiye’nin 81 ilinde dernek kurma hedefine Eskişehir’de açtıkları dernek ile bir adım daha yaklaştı.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR DERNEĞİ ESKİŞEHİR ŞUBESİ AÇILDI
15 Eylül 2019 Pazar 14:48

Emeklikte Yaşa Takılanlar Eskişehir Derneği açıldı. Açılışta konuşan EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, mücadeleye sonuçlanıncaya kadar devam edeceklerini belirterek, “Kar tanesiydik kartopu olduk. Birlikte başaracağız, bu mücadelenin sonunu birlikte getireceğiz. Biz yılmadık. Mecliste bizler adına mücadele veren vekillerimiz ile alanlarda mücadele eden arkadaşlarımızla bu mücadeleyi birlikte sonuca taşıyacağız. Biliyorsunuz geçen hafta Ankara Tandoğan Meydanı’ndaydık. Sesimizi duyurduğumuza inanıyoruz. Umutlandıran gelişmeler var ama biz rehavete kapılmıyoruz.  Biz mücadelemizin sonunu getirene kadar yılmak yok pes etmek yok. Haklarına sahip çıkan arkadaşlarım olarak hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu sonuç sizlerle olabilecek bir sonuç. Derneklerimize sahip çıkalım. Bu dernek sizin davanızın savunucusu bir dernek” dedi.

Dernek Açılışına çok sayıda EYT’linin yanı sıra İyi Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ekmen de katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.