EKREM BİRSEN, GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ DEDİ VE EKLEDİ; YENİDEN ADAYIM

1 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’nda yeniden aday olacağını açıklayan Ekrem Birsen, ”Görev süremiz boyunca, ilerlemeyi kendimize hedefaldık. Çalışmalarımızı bundan sonra ayrı doğrultuda gerçekleştirilecek olup, yeni dönem de aday olduğumu açıklıyorum” dedi.

EKREM BİRSEN, GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ DEDİ VE EKLEDİ;  YENİDEN ADAYIM
15 Nisan 2018 Pazar 11:32

Esnafet kafalet düğün salonunda yaptığı basın açıklaması ile adaylığını duyuran Birsen, sözlerine geçtiğimiz günlerde vefat eden Yüksel Yüzügüllü’yü anarak başladı. 2005 yılından itibaren görevin tüm sorumluluğunu yerine getirmnek için ciddi çaba sarf ettiklerini belirten Birsen, "Ülkemiz stratejik konumu gereği sürekli bir kaos ortamına sürüklenmek istenmektedir. Ekonomik krizler, terör olayları, sınırımızda yaşanan savaş ortamı ülkemnizin yakasını hiç bırakmamıştır. Böyle ortamlarda yaşanan ekonomik dalgalanmalar esnaf ve sanatkarlarımızı zorlamaktadır. Bu kapsamda en büyük hedefimiz. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını hükümetimize ve yerel yönetimlere aktararak, çözüme kavuşmasını sağlamaktır” dedi. Birsen, 1 Mayıs 2018’de yapılacak genel kurulda aday olacağını belirterek, üyeleri kongreye davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.