EĞİTİM SEN’DEN CORONA UYARISI

Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan Corona virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alkan, bazı okul tuvaletlerinde sabun olmadığını belirterek İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de uyardı.

EĞİTİM SEN’DEN CORONA UYARISI
11 Mart 2020 Çarşamba 09:37

Alkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Sağlık Bakanımız ülkemizde koronavirüs vakasının görüldüğünü resmi olarak açıkladı. Artık önlemler konusunda eğitim kurumlarında da ciddi tedbir almak zorundayız. Eskişehirde okullarımızın en başta hijyen sorunu çözülmelidir. Belediyeler ile Milli Eğitim Müdürlüğü bir araya gelip okulları dezenfekte etmelidir. Tarihte bir çok salgının kontrol altına alınıp yok edilmesinde bilinçli olmanın önemli olduğunu görmekteyiz.

Milli Eğitim Bakanımız zaten, koronavirüs tedbirleri kapsamında okullardaki eğitim sürecinin planlanması konusunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerin devam ettiğini de açıkladı.

Eskişehir’de Eğitim Sen olarak gördüğümüz en büyük eksik okul tuvaletinde sabun dahi olmadığı yöndedir. Okul idareleri acilen bu konuda duyarlı davranmalıdır. Toplum olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.