Eğitim-Sen Öykü için kampanya düzenliyor

Lösemi teşhisi konuşan 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve onun gibi kök hücre bekleyenler için 7-9 Ocak tarihleri arasında kök hücre ve kan bağışı kampanyası başlattıklarını duyuran Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, tüm Eskişehirlileri destek olmaya çağırdı.

Eğitim-Sen Öykü için kampanya düzenliyor
04 Ocak 2019 Cuma 15:25

Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, İzmir’de lösemi teşhisi konulan ve ilik nakli bekleyen başta Öykü Arin Yazıcı ve tüm kök hücre bekleyen hastalar için 7-9 Ocak tarihlerinde Eskişehir’de kök hücre ve kan bağışı kampanyası başlattı. “Bu Eskişehir’in umut kampanyasıdır” diyen Alkan, “Bir sabah uyandığınızda sizin de ihtiyacınız olabilir. Bugün Türkiye’de sadece 300 bin kök hücre bağışçısı var ve bu sayının en az 3 milyon olması gerekiyor. İğne korkusu nedeniyle yahut işim var diyerek çeşitli sebeplerle vazgeçen insanlar var ülkemizde. Umut olun, donör olun. Ertelemeyin ve bugün olun.

Bu kampanya bütün Eskişehir’in kampanyasıdır. Bizler bütün çocuklarımız ve donör bekleyenler için mucizenin öyküsünü yazmak istiyoruz. Bu nedenle destek bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.