Efsane kaptan İsmail Arca Eskişehir Kanlıkavak Futbol Altyapı’yı ziyaret etti

Eskişehirspor’un eski milli futbolcusu İsmail Arca: “Yıllardır başarılı bir şekilde bizim eserimizin üzerine koyarak devam ediyorsunuz”

Efsane kaptan İsmail Arca Eskişehir Kanlıkavak Futbol Altyapı’yı ziyaret etti
15 Kasım 2021 Pazartesi 12:51

Eskişehir Kanlıkavak Futbol Altyapı Derneği’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Koordinatör Selahattin Örçüm önderliğinde Ahmet Süer Öztürk, Muhsin Çakallı, Orhan Kamacı, Berkant Ongan, kaleci antrenörleri Osman Zafer ve Enes Mert Coşkun, geleceğin yıldız adayları çalışmalarını sürdürüyor. Son çalışmalada Eskişehir Kanlıkavak Futbol Altyapı Derneği kurucusu ve tesisleri imece usulü kurulmasını sağlayan Eskişehirspor’un efsane futbolcusu İsmail Arca, geleceğin futbolcuları ve antrenörleri ile bir araya geldi. Tüm çalışanlara ve minik futbolculara başarılar dileyen Arca, “Sizden isteğim daha çok çalışın, miniklere hizmette kusur etmeyin. Elinizden geleni yapın. Biz zamanında yaptık sizler de başarırsınız. Zaten yıllardır başarılı bir şekilde bizim eserimizin üzerine koyarak devam ediyorsunuz. Buradan önce Eskişehirspor sonra Türk futboluna başarılı isimler çıkardınız. Sizi tebrik ediyorum. Bizler bu tesisi yaparken bugünleri görerek yaptık” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.