Efsane kaleci Sinan Alağaç kabri başında anıldı

Eskişehirspor'un ve milli takımın efsane kalecilerinden Sinan Alağaç, ölümünün 37'nci yılında kabri başında düzenlenen program ile anıldı.

Efsane kaleci Sinan Alağaç kabri başında anıldı
24 Kasım 2022 Perşembe 16:07

24 Kasım 1985 tarihinde Eskişehirspor'un Bolu Abant'taki kampında geçirdiği kalp krizi nedeniyle 25 yaşında yaşamını yitiren Sinan Alağaç, ölümünün 37’nci yılında kabri başında anıldı. Esentepe Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik ekip katıldı. Genç yaşta hayata veda eden efsane milli kaleci unutulmadı. Eskişehirspor sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Camiamızın aklında her zaman karakteri, Eskişehirsporlu duruşu ve sportmenliğiyle var olan ve daima hatırlanacak olan genç yaşta yitirdiğimiz milli kalecimiz Sinan Alağaç'ı vefatının 37. yıl dönümünde sevgiyle ve rahmetle anıyoruz” cümlelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET ERECEK - 1 yıl önce
BU INSAN OĞLUNDA INSAF MERHAMET KALMADI BU KADAR ZAM TÜrkiyenin Neresi DE GÖRÜLDÜ