DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN SİVRİHİSAR’A

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Makedonya, Hindistan, Kuzey Kıbrıs, Karaçay Çerkez Cumhuriyeti ve Güney Kore’den Sivrihisar’a çok sayıda ziyaretçi geldi.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN SİVRİHİSAR’A
28 Haziran 2018 Perşembe 12:26

Festival kapsamında gösterilerini sergilemek üzere gelen Rusya Federasyonu Hindistan halk dansları topluluğu, Kuzey Kıbrıs halk dansları grubu, Makedonya Halk Dansları Topluluğu, Karaçay Çerkez Cumhuriyeti Dans grubu, Güney Kore Halk dansları topluluğu, Edirne Taşköprü Dans Grubu ve Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Kuzeyin Uşakları halk dansları topluluğu sahne alacak. Festival öncesinde gelen gruplar Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’yü makamında ziyaret ederek ilçede ağırlamasından dolayı teşekkür ederek, getirdikleri hediyelerini takdim ettiler. Başkan Yüzügüllü onları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; 29-30 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Sivrihisar Uluslar Arası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivalinde bizlerle olmanızdan dolayı memnuniyet duydum, bunun için öncelikle size teşekkür ediyorum. Türkiye’de artık bir eviniz ve dostlarınız var. Bundan sonra Sivrihisar’ı bir eviniz, beni bir dostunuz olarak görebilirsiniz. Sizi burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben, ekibim ve Sıcak Sivrihisar halkı sizin Sivrihisar’da geçireceğiniz zaman boyunca güzel vakit geçirmeniz ve tüm ihtiyaçlarınızın karşılanabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Sivrihisar’ın hatıralarınızda kalması dileğiyle, ikinci evinizi unutmayınız” dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.