DSP İl başkanı Dilek: Mihalıççık neden MHP'ye verildi?

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel merkezler düzeyinde aldığı karar ile Eskişehir’in Mihalıççık ilçesi MHP’ye bırakılmıştı. Bu karar DSP Eskişehir İl Başkanı Erdoğan Dilek’ten itiraz geldi: Biz cumhur İttifakı’ndan değil miyiz?

DSP İl başkanı Dilek: Mihalıççık neden MHP'ye verildi?
02 Ocak 2024 Salı 17:06

Belediye Başkanlığı’nı DSP’den Haydar Çorumun yaptığı Mihalıççık ilçesinin AK Parti ve MHP arasında yapılan görüşmeler neticesinde MHP’ye bırakılması Cumhur İttifakı ortaklarından DSP’den itiraz gelmesine neden oldu. DSP İl Başkanı Erdoğan Dilek, Meltem Karakaş’a yaptığı açıklamada, bu kararı eleştirirken “biz Cumhur İttifakından değil miyiz?” diye sordu. Dilek, , “DSP de Cumhur İttifakı’na dahil değil mi? Neden Mihalıççık MHP’ye verildi? Cumhur İttifakı’nın adayı Haydar Çorum değil mi? Biz Cumhur İttifakı’na dahilsek neden Mihalıççık’ta MHP aday” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.