Dr. Özüntürk koronaya yenik düştü

Covid-19 tedavisi gören Dr. Dr. Erçin Özüntürk hayatını kaybetti. Dr. Özüntürk uzun yıllar Eskişehir'de görev yapmıştı.

Dr. Özüntürk  koronaya  yenik düştü
12 Aralık 2020 Cumartesi 17:03

Dermotoloji uzmanı Dr. Erçin Özüntürk Covid-19 nedeniyle vefat etti. TTB'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda "Dermotoloji Uzmanı Dr. Erçin Özüntürk’ü Covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz” denildi.Dr. Erçin Özüntürk bir dönem Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttü. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Hastanesi’nde uzman olarak çalışan Özüntürk, Eskişehir’de bulunduğu süre boyunca serbest muayenehane hekimliği yaptı.

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı olan Dr. Ercin Özürtürk İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1975 yılında mezun olduktan sonra, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimi aldı. Bolu ve Eskişehir Devlet Hastaneleri’nde uzman olarak çalıştıktan sonra, bir dönem Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini  yürüttü. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Hastanesi’nde uzman olarak çalışan Özüntürk, Eskişehir’de bulunduğu süre boyunca serbest muayenehane hekimliği yapmış, 1995 senesi itibari ile estetik dermatoloji alanında çalışmalarına başlamıştır. 2002 Ekim ayında emekli olduktan sonra Esra Özüntürk ile Erlamer’i kurmuştur. En yeniyi ve ilkleri ülkemize getirmeyi ilke edinmiş olan Özüntürk, ülkemizde ve dünyada çeşitli Dermatoloji ve Kozmetik Dernekleri’ne üyedir ve hepsinde etkin olarak görev almaktadır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.