DOSYALAR BİTECEK KAVGAMIZ SÜRECEK..!!

Tarihinin en kötü günlerinden geçen Eskişehirspor’da taraftarlar yaptıkları ortak açıklama ile şehirden Eskişehirspor’a destek çıkmalarını istedi.

DOSYALAR BİTECEK KAVGAMIZ SÜRECEK..!!
31 Ocak 2021 Pazar 14:34

Eskişehirspor taraftarlar Birliği adına yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Her şeyi unutuyoruz, hem de çok çabuk unutuyoruz.

Başkalarından yaşadıkları şeyleri duyup sonra unutsak neyse de işin hüzünlü tarafı bizim unuttuklarımız zamanında oturup ağladıklarımız.. ödeme yapılamayan kamplardan kovulduğumuzu ne çabuk unuttuk?

Kulübe gelen hacizleri, kesilen elektrikleri, ödenemeyen faturaları, maaşları.. Doğalgaz yanmadığı için kışın ayazında buz gibi suda alınan duşları...

Kapatılamayan dosyaları, açılan sayısız davaları, silinen puanları...

Kontör alamadığı için hattı kapatılan çocukları, kahvaltıda sadece 2 elma olan günleri, bayramda yol parası olmadığı için evine gidemeyen topçuları, tesislerden çarşıya gidecek dolmuş parası olmadığı için çarşıya bile gidemeyenleri, tesiste erzak olmadığı için esnaftan yemek toplandığını...

Çok değil son birkaç sezonda yaşandı bunlar! Sebebi daha geçmişe dayansa da..

Tüm bunlar yetmezmiş gibi camia tarafından tanınmayan insanların Eskişehirspor Yönetimine gelme isteklerini bile duyduk. Hatta bu da yetmedi kongrede aday olmaya kalktılar.

Fakat çok şükür ki hayatlarını bu armaya adamış, sokakta değil tribünde tanıştığımız abilerimiz, arkadaşlarımız hemen birkaç saat içinde listelerini yapıp Eskişehirspor’umuzu yaban ellerre bırakmadılar. Hâlâ da yukarıda saydığımız tüm dertlere çözüm üretmek için mücadele ediyorlar. Eskişehirspor’umuzu yaşatmak için nefes olmaya çalışıyorlar.. Herkesin terkettiği sevdalarını sahiplendiler, kol kanat gerdiler.

Geldikleri günden bugüne ellerinden geldiğince belirli bir yol haritasıyla hareket ediyorlar. Tek dertleri kulüp ayağa düşmesin, kimseye muhtaç kalmasın. Bunun yanında transferi açıp ligde kalmak adına son bir hamle yaptılar fakat olmadı. Olmayınca yukarıda saydığımız tüm dertleri unutanlar oldu. Kimse şampiyonluk vaadiyle gelmedi. Evet bazı eksiklikler yaşandı, belki büyük söylemler oldu ancak biliyoruz ki bunlar birkaç maçın verdiği heyecanla yaşandı.

Gelinen noktada transferi açamadık, olsun. Birileri belki kolay unutup kolay tüketiyor olabilir fakat biz unutmuyoruz. Kapatılan her dosya aslında bir transfer. Kapatılan her dosya geleceğimizin kurtuluşu. Maalesef kolay tüketip harcamaya alışmış bir yapı var fakat biz buna müsaade etmeyeceğiz. Tünelin ucundaki ışık uzak olsa da Sinan'a, Ediz'lere, şehidimiz Mithat Dunca'ya yeminimiz var.

Şimdi sabretme zamanı.

Haftalardır galip gelemiyoruz ancak bu süreçte CAS ve FIFA’da yaptırımı olan dosyaların bir kısmını kapatan, yapılandıran, yerli dosyaların da bir kısmını kapatan bu yönetimi destekleme zamanı. Camiamız ve özellikle Yönetim Kurulumuz hedefsiz geçireceğimiz ligin bu devresinde kongreye harcanacak enerjiyi önümüzdeki sezon için imza toplamaya, borç azaltmaya, alt yapıdan oyuncu çıkarıp camianın yükünü hafifletmeye ayırmalıdır. Belki maç sonuçları istenilen gibi olmuyor ancak biz gibi mevcut yönetim de üzülüyor, bunun farkında olarak vaktimizi birbirimizi yıpratmaya değil birlik olmaya ayırmalıyız.

Şehrimize çağrımız var.

Elele verip dosya kapatmaya çalışalım. Tek dertleri Eskişehirspor’u yaşatmak olan bu insanlara sahip çıkalım.

Transfer tahtasını açma çabasına giren ve büyük bir özveriyle çalışmalarına şahit olduğumuz başkanlarımız Mustafa Akgören, Fatih Baturaygil ve tüm Yönetime Sportif direktör Murat Daldık'a ve tüm Eskişehirsporumuz yaşasın diye imza verenlere teşekkür ediyoruz. Bazen istenilen olmuyor, elde edilmiyor. Bizler Eskişehirspor tribünleri olarak bunda da bir hayır olduğunu düşünerek yolumuza, desteğimize kesintisiz devam edeceğiz. Bizler alt ligleri daha önce görmüş ve bunun savaşına her daim hazır olan, pes etmeyi bilmeyen bir camiayız. Tribünlerimizle, futbolcumuzla, basınımızla, yöneticilerimizle tekrardan güzel günlere döneceğimize inancımız tamdır.

Sonuç olarak, bahsi geçen tüm dosyaları kapatmak için şehrimizin kenetlenmesine ihtiyacımız vardır. Eğer inanırsak başarırız. Şu süreçte mevcut Yönetim Kurulu 9 dosya kapattı ve toplamda 2 Milyon Euro civarında tasarruf sağlandı. Bunun mümkün olduğunu artık gördük. Pazarlık yaparak bir çok dosyayı kapatabiliriz.

Şimdi Eskişehirspor taraftarları olarak şehrimize bir çağrımız var.

Elele verip dosya kapatmaya çalışalım.

Valilik 10 dosya,

Büyükşehir belediyesi 7 dosya,

Tepebaşı belediyesi 4 dosya,

Odunpazarı belediyesi 4 dosya,

İlçe belediyeleri 1’er tane dosya kapatsa 11 dosya yapar.

Sanayi Odası 5 dosya,

Ticaret Odası 5 dosya,

Sanayi Bölgesi 5 dosya

Ticaret Borsası 5 dosya

Milletvekilimiz Nabi Avcı 3 dosya,

Milletvekilimiz Harun Karacan 3 dosya,

Milletvekilimiz Emine Nur Günay 3 dosya,

Milletvekilimiz Jale Nur Süllü 3 dosya,

Milletvekilimiz Utku Çakırözer 3 dosya,

Milletvekilimiz Metin Nurullah Sazak 3 dosya,

Milletvekilimiz Arslan Kabukçuoğlu 3 dosya,

olmak üzere kalan dosyaları da şehrimizin Eskişehirspor sevdalı işadamlarının bir araya gelmesiyle çözebileceğimize inanıyoruz. Lütfen gelin elele vererek bu armayı yaşatalım. Bu dosyaları Kapatarak kulübümüzü kurtarabiliriz. Lütfen bu konuda destek olun.

"Yaşamak isteyen; yaşamayı ve yaşatmayı sevmelidir. // Aziz BOLEL"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.