Dost Dernekler Platformu tanıtıldı

Kısa bir süre önce kurularak faaliyetlere başlayan Eskişehir Dost Dernekler Platformu, basın mensupları ile bir araya geldi. Platform Başkanı Ayhan Arslan burada yaptığı konuşmada “Eskişehir’e ve ülkemize nasıl faydalı olabiliriz” sorusu ile yol aldıklarını ve kentin değerlerine sahip çıkmayı ve korumayı hedeflediklerini söyledi.

Dost Dernekler Platformu tanıtıldı
07 Mart 2022 Pazartesi 13:01

Dost Derneler Platformu basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Ayhan Arslan, Eskişehir değerlerini sahiplenmeyi ve korumayı hedeflediklerini belirterek, “Bizler siyasi bir oluşum değiliz ve olmayacağız. Ancak ülkemizin ve şehrimizin çıkarları doğrultusunda bireysel olarak siyaset yapan üm üylerimize ve bu yolda yürümek isteyen halkımıza sa son derece saygı duyduğumuzu belirtmek isteriz. İşin özü Eskişehirimize faydalı olacak her türlü projenin arkasında korkmadan duracağımızı taahhüt ederiz” dedi.

Hep birlikte hareket edeceğiz

Arslan, “Dost Dernekler platformu olarak Eskişehir’e yük olan değil aksine Eskişehir’in yükünü paylaşan ve her alanda üretim yaparak Eskişehir’e fayda sağlayan tarafta olduk. Bizim için asıl olan Eskişehirdir. Çünkü Eskişehir bizim memleketimiz, bizim aşımız bizim ekmeğimizdir” diye konuştu.

Eskişehir Dost Dernekler Platformu Üyeleri

Ayhan Arslan: Diyarbakır

Ayhan Taşçı: Muş

Cemil Nazlı: Ağrı

Nihat Baş: Van

Ali İnan: Malatya

İrfan Öz: Bilecik

Cengiz Filiz: Alpu

Aziz Karagöz: Şanlıurfa

Hakan Arat: Mardin

Ramazan Yavuz: Elazığ

Hüseyin Acar: Konya

Mubin İnan: Siirt

Taner Sayılır: Gaziantep

Bahattin Çoban: Ardahan

Ahmet Doğan ses: Anadolu Der.

Fehmi Çetin: Tozman Köyü der

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.