DONDURMA VE TATLI FESTİVALİNE SİVRİHİSAR DAMGASI

Ankara Altınpark Expo Center da bu yıl 2.si düzenlenen Uluslararası Dondurma ve Tatlı Festivaline Sivrihisar damga vurdu. Açılış programına katılan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü katılımcı protokolle birlikte açılış kurdelesini kesti.

DONDURMA VE TATLI FESTİVALİNE SİVRİHİSAR DAMGASI
27 Eylül 2019 Cuma 16:52

Ankara’da yapılan ve bu yıl 2.si düzenlenen Dondurma ve tatlı Festivali’nde Sivrihisar Belediyesi tarafından iş hayatına kazandırılan başarılı kadın işletmecileri de belediye tarafından sağlanan stantlarda yer alarak Sivrihisar’ın lezzetlerini Ankara’lılarla buluşturuyorlar.

Sivrihisar’a özgü Höşmerim, patentli Muska Baklavası ve Süt Reçeli gibi tatları Ankaralılarla buluşturan kadın girişimciler kendilerine bu imkanı sağladığı ve fuarda kendilerinin de yer almasında önemli derecede etkili olan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’ye teşekkür ettiler.

Başkent Ankara da düzenlenen festivalde  Sivrihisar Belediyesi stantlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlarda hem ilçeyi tanıma hem de mükemmel lezzetleri tatma şansı buluyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.