DOĞANÇAYIRLILARDAN İMAMOĞLU’NUN KAMPANYASINA BAĞIŞ

Seyitgazi’nin Doğançayır Mahallesi sakinleri 23 Haziran tarihinde gerçekleşecek İstanbul seçimlerinde aday olan Ekrem İmamoğlu’na seçim çalışmalarında destek olmak için bağış yaptı.

DOĞANÇAYIRLILARDAN İMAMOĞLU’NUN KAMPANYASINA BAĞIŞ
22 Mayıs 2019 Çarşamba 13:13

Seyitgazi’nin Doğançayır Mahallesi sakinleri 23 Haziran tarihinde gerçekleşecek İstanbul seçimlerinde aday olan Ekrem İmamoğlu’na seçim çalışmalarında destek olmak için başlatılan kampanyaya destek vererek, ’23 Haziran’da her şey çok güzel olacak’ mesajı verdiler.

Doğançayır’da toplanan on binlerce lira Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek için bankaya yatırılırken, CHP Eskişehir Milletvekililleri Jale Nur Süllü ve Utku ÇakırözerDoğançayır’a giderek kampanyaya destek veren Doğançayırlılara teşekkür etti. Çakırözer ve Süllü, “Haksız, hukuksuz mazbatası elinden alınan Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu için Türkiye’nin dört bir yanından yüzbinlerce gönüllülerimiz bağış için bankaların önüne yığıldılar. Sizlerin inanç ve desteğiyle seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 24 Haziran’dan sonra da görev yapmaya devam edecek. Sizlerin desteği tüm Türkiye’ye örnek. Hepinize yürekten teşekkürler. Türkiye’de demokrasinin işlemesi için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

EKREM İMAMOĞLU İÇİN ON BİNLERCE LİRA TOPLADILAR

İstanbul’da seçimlerin yenilenmesinin ardından CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu için başlattığı kampanyaya destek çığ gibi büyüyor. Eskişehir’de binler kampanyaya destek olurken, Doğançayır’da da Ekrem İmamoğlu için toplanan on binlerce lira bankaya yatırıldı. Doğançayır’da yurttaşlar, “Her şey çok güzel olacak” mesajı verdi.

Mahalle Muhtarı Soner Karakaplan ve azaları öncülüğünde toplanan bağışlar bankaya yatırılırken, CHP’li milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur SüllüDoğançayır’a gerçekleştirdikleri ziyarette hem kampanyaya destekleri hem de 31 Mart seçimlerindeki destekleri için Doğançayırlılara teşekkür ettiler. Doğançayırlılar ile köy meydanında bir araya gelen CHP’li vekiller Doğançayırlılarla hem sohbet ettiler hem de destekleri için teşekkür ettiler.

DOĞANÇAYIR’IN DESTEĞİ TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Doğançayırlıların her konuda var olan duyarlılıkları için teşekkürlerini ileten Çakırözer ve Süllü, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Doğançayır’da da hemşehrilerimizin adayımız Ekrem İmamaoğlu’na olan destek ve inancıyla 31 Mart’tan sonra olduğu gibi 23 Haziran’dan sonra ‘da her şey çok güzel olacak” dedi.

MÜCADELEMİZ DEMOKRASİ MÜCADELESİ

Çakırözer ve Süllü, “Doğançayırımızda yüzlerce hemşehrimiz on binlerce lira kampanaya bağışta bulundu. Bizler hep birlikte Türkiye’de demokrasinin işlemesi için elimizden geleni yapacağız. Dileğimiz bundan sonra seçimin işlerliğine yönelik kamuoyunda endişelerin kalkması adına 23 Haziran’ın son tarih olması. 6 Mayıs’ta verilen karar tamamen hukuk dışıydı ancak 23 Haziran’da milletin iradesi yeniden milletin kararıyla yerini bulacak. Bağış kampanyasına katkıda bulunan herkese gönülden teşekkürler” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.