DESTİCİ ESKİŞEHİRSPOR'U YALNIZ BIRAKMIYOR

24 Haziran seçimleri öncesinde seçilmesi halinde Eskişehir’in 8. Milletvekili olacağını belirten Mustafa Destici, Eskişehir ile ilgili her konuda ciddi efor sarf ediyor. Destici, Eskişehirspor’un Bolu Kampı’na ilk giden siyasetçi olarak 8. Milletvekilliği konusunda ciddi olduğunu bir kez daha gösterdi.

DESTİCİ ESKİŞEHİRSPOR'U YALNIZ BIRAKMIYOR
21 Temmuz 2018 Cumartesi 20:06

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, siyasi mesaisinin çoğunu Eskişehir’de harcıyor. Her fırsatta Eskişehir’e gelerek, halk ile buluşan Destici, son olarak Eskişehirspor’un Bolu Kampını ziyaret etti. Eskişehirspor’un Hacettepe’yi 4-2 yendiği karşılaşmayı Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve yöneticileri ile birlikte izleyen Destici, Başkan Ünal’dan Eskişehirspor’un son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.