Depremzedelere psikososyal destek

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilimizin etkilendiği şiddetli depremler sonrasında Eskişehir’e gelen depremzedeler için Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Türk Psikologlar Derneği Eskişehir Şubesi iş birliğiyle psikososyal destek eğitimleri verilmeye başlandı.

Depremzedelere psikososyal destek
17 Şubat 2023 Cuma 13:22

Türk Psikologlar Derneği Eskişehir Şubesi’nin gönüllü Psikologları Esra Kirez Çiftçi, Naz Aykar ve aynı zamanda Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyesi de olan Aslı Alpay, Leto City Otel’in kapısın açtığı depremzede vatandaşlarımıza psikolojik destek eğitimleri verdi.

Odunpazarı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Eskişehir Barosu İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Av.Duygu Akyol tarafından da hukuki süreç konusunda bilgilendirme yapılan eğitimin ardından konuşan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru; “ Deprem bölgesinden gelen misafirlerimize destek vermek için sivil toplum kuruluşlarımız, odalarımız, ve gönüllülerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreci dayanışmayla atlatacağız, elini taşın altına koyan tüm gönüllülerimize, Türk Psikologlar Derneği Eskişehir Şubesi’ne ve Eskişehir Barosu’na teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte eğitimlerimiz devam edecek’’ dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.