Deniz Zeyrek boşuna uğraşmasın!

Soner Uçak yazdı...

Deniz Zeyrek boşuna uğraşmasın!
04 Mart 2022 Cuma 13:31

Televizyonda şöyle aklı başında birkaç kelam eden, hatta bu nedenle AK Partililer tarafından yekten CHP’li olarak görünen Deniz Zeyrek, yalan gerçek Kılıçdaroğlu’nun danışmanı tarafından saldırıya uğruyor. 3-5 gazeteci yaşananlara şahit. Haliyle gazetecilerde bir feryat figan danışmanı değiştirsinler istiyorlar. Kim istiyor AK Partili olmayan bir şekilde iktidara muhalif durmayı başaran gazete ve gazeteciler.

Peşinen söyleyeyim Kılıçdaroğlu danışmanını değiştiremez.

Neden mi?

 Açıklıyorum.

Kazım Kurt’un kadın bir muhtarı darp eden bürokratı değiştiremediğine şahit oldu bu gözler.

Ataç’ın belediye meclisinde gazetecinin boynundan zorla fotoğraf makinesini alan bir grafikeri vardı, kıdem almış o da bürokrat oldu.

Aşağısı da aynı, en tepesi de.

 Bir değişik siyaset yapma biçimidir.

Kralcıların hükümranlığı bir yerde.

Krallar kralcılardan çok daha fazla kralcıcı. Komik!

Kılıçdaroğlu danışmanını değiştiremez.

Çünkü, Kurt’un bürokratı, Ataç’ın grafikeri ve Kılıçdaroğlu’nun danışmanı onlar için “sarı öküzlerdir”

Çünkü, danışmanı değiştirirse, o acayip kafalar değişir, kafa değişirse siyaset yapma biçimi değişir, siyaset yapma biçimi değişirse  ülke değişir.

 Ülkenin değişmesi ise kimsenin işine gelmez.

Biz; bürokratını, danışmanını, grafikerini değiştiremeyenlerden ülkeyi, şehri değiştirmesini bekleyenler olarak, en fazla iktidarı değiştirebiliriz.

Kaderimizi asla.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.