Demokrasi adına utanç duyulacak iddia

250 liralık alış veriş kartları ile marketlere girenleri gündeme taşıyan Sakarya Gazetesi’nden Murat Taşkın, “Umarız bu hediye kartlarını partiler ve adaylar “oyunuzu verin” karşılığında dağıtmamıştır” dedi.

Demokrasi adına utanç duyulacak iddia
28 Nisan 2023 Cuma 11:38

Sakarya Gazetesi’ndeki yayımlanan köşesinde Murat Taşkın yaşadığı olayı kaleme aldı. Taşkın,  yazısında insanlara dağıtılan 250 liralık hediye kartlarının nedenini sordu. Taşkın yazısında şu ifadelere yer verdi:  Tanıdık bir isim anlattı…

Geçtiğimiz günlerde meşhur üç harfli marketlerden birine gitmiş alışveriş için.

Alacağı ürünlerin bir kısmını almış.

Olmayan ürünleri almak için ise 150 metre ilerde bulunan diğer üç harfli markete gitmiş.

***

Her iki markette de kendisine son derece ilginç gelen bir konu dikkatini çekmiş.

“İki markette de kasa önünde beklerken, önümde bulunan insanların kasa görevlisine para yerine hediye kartı verdiklerini gördüm. Dikkat ettiğimde kartların 250 liralık kartlar olduğunu anladım.


Yarım saat arayla gittiği her iki markette de hediye kartlarıyla alışveriş yapanları gören tanıdık ismin aklına, bu kartların seçim nedeniyle partiler tarafından dağıtılmış olabileceği ihtimali gelmiş.

Doğrusu olayı dinlediğimizde, bizim de aklımıza hemen, yaklaşan seçim nedeniyle bu kartların partiler ve adaylar tarafından dağıtılabileceği ihtimali geldi…

Umarız durum düşündüğümüz gibi değildir.

Umarız bu hediye kartlarını partiler ve adaylar tarafından “oyunuzu verin” karşılığında dağıtmamıştır.

Aksi halde…

Seçmenin oyunu 250 liralık alışveriş kartı ile almak isteyen siyasilere mi? yoksa, 250 liralık alışveriş kartı karşılığında oyunu satan seçmene mi daha çok kızarız, gerçekten bilemiyorum?

YAZININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.