ÇYDD’DEN FİTRE ÇAĞRISI 

ÇYDD’DEN FİTRE ÇAĞRISI 
13 Mayıs 2019 Pazartesi 14:58

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, “Eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan kız çocuklarının eğitimli bireyler olarak toplumsal alanda var olmasını istiyoruz. Burs desteği ile eğitim olanağı sağladığımız ortaöğretim çağındaki Kardelen kızlarımızın çoğalmasını ve başarı öykülerinin diğer kızlarımıza da örnek olmasını arzu ediyoruz” dedi. 

Maddi durumu olmayan başarılı gençlere burs verdiklerini söyleyen Akmen, “Dernek olarak başarılı ancak maddi zorluk içindeki üniversite öğrenimi gören gençlerimize de burs desteği veriyoruz. Sağlanan desteklerle gençlerimizin bulundukları  alanda daha iyi yetişmesi ve çağdaş bireyler olarak toplumda katma değer üretmesini diliyoruz.Bahsettiğimiz etkinlikleri gerçekleştirebilmek için bugüne dek burs fonumuza desteğini esirgemeyen duyarlı bağışçılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Ramazan bayramı öncesi fitre ve zekat vereceklere seslenen Akmen,  “Bağış yaparak ülkemizin aydınlık geleceği için katkı vermek isteyenlere ise yine bir çağrı yapıyoruz: Fitre ve zekat desteğinizle, çocukların ve gençlerin geleceği aydınlık olsun diyoruz. Bu kapsamda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde fitre ve zekatlarıyla eğitim için bağış yapmak isteyenlerin 234 33 20 nolu telefondan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesine ulaşmalarını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.