Cumhuriyet için pedallayanlar Odunpazarı’nda soluklandı

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet için İznik’ten Ankara’ya pedal çeviren 29 kişilik İznik Nikai Bisikletçilerini ağırladı. Ziyarette konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt “Bizler sonuna kadar Cumhuriyet’i, demokrasiyi, insan haklarını ve laikliği savunacağız. Asla yok edilmesine, yıkılmasına izin vermeyeceğiz. Bu nedenle yapmış olduğunuz bu yolculuk çok önemli ve değerli. Başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun” dedi.

Cumhuriyet için pedallayanlar Odunpazarı’nda soluklandı
30 Ekim 2018 Salı 13:02

‘1075’ten 2018, İlk Başkentten Son Başkente İznik’ten Ankara’ya Cumhuriyetimiz için pedallıyoruz. Sağlığımızı koruyoruz’ projesi kapsamında bisikletleri ile İznik’ten Ankara’ya giden İznik Nikai Bisikletçileri, Eskişehir’de konakladı. Yaşları 10 ile 63 arasında değişen İznik Nikai Bisikletçileri, Eskişehir’i ve Tarihi Odunpazarı Bölgesini gezdi. Bisikletçiler gezi sonrasında ise Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, 29 kişiden oluşan İznik Nikai Bisikletçileri katıldı.  İznik Nikaia Bisikletçileri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, projelerinin kendisine heyecan verdiğini söyledi. Odunpazarı Belediyesi’nin Cumhuriyet değerlerine her zaman sahip çıkacağını kaydeden Başkan Kazım Kurt, “Türkiye Cumhuriyet ile yönetilen; demokratik, laik, hukuk devleti. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Çünkü bizler sonuna kadar Cumhuriyet’i, demokrasiyi, insan haklarını ve laikliği savunacağız. Asla yok edilmesine, yıkılmasına izin vermeyeceğiz. Bu nedenle yapmış olduğunuz bu yolculuk çok önemli ve değerli. Başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun” dedi.

Eskişehir’i çok beğendiklerini söyleyen İznik Nikaia Bisikletçileri, Eskişehir ve Odunpazarı’ndan çok etkilendiklerini ifade etti. Eskişehir’in tam bir Cumhuriyet kenti olduğunu belirten bisikletçiler, kendilerini misafir eden Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.