Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarına başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz ve yönetim kurulu, ilçe başkanlıkları ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İnönü, Seyitgazi, Çifteler, Han, Mahmudiye, Sarıcakaya, Mihalgazi ilçelerini ziyaret eden heyet, İlçe başkanları ve parti üyeleriyle bir araya gelerek önemli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarına başladı
23 Kasım 2023 Perşembe 14:11

Ziyaretler kapsamında, yerel yönetim çalışma yöntemleri ve seçim sürecine dair stratejiler ele alındı. İlçe yöneticilerine ve üyelere seçim yol haritası konusunda detaylı bilgiler verildi. Parti olarak, Eskişehir'de hizmet veren merkez belediyelerimize ek olarak sosyal belediyeciliğin tüm şehirde etkin bir şekilde uygulanması için tüm örgütün özveri ve titizlikle çalışacağı, ortak bir vizyon oluşturuldu. İl Başkanı Talat Yalaz, yaptığı açıklamada, "Eskişehir’in her köşesine eşit hizmet götürme hedefiyle yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilçe ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Parti içi birlikteliği ve dayanışmayı güçlendirmenin yanı sıra, yerel yönetimde daha etkin bir rol alarak şehrimizin kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ziyaretlerle, talepleri dinleyerek çözüm odaklı politikalar geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.


Etiketler; #CHP #Talat Yalaz
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.