Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Destici Ailesine taziye mesajı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici (89), Eskişehir'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Destici Ailesine taziye mesajı
01 Şubat 2023 Çarşamba 00:08

Büyük Birlik Partisi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin babası Fatih Medresesi Müderrislerinden Kurra Hafız Osman Efendinin torunu Emekli İmam-Hatip ve alim olan Ali İhsan Destici Hoca 89 yaşında Eskişehir'deki hanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ederek, ahirete irtihal etti. Merhum Hocamıza Yüce Allah'tan rahmet, başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm aile efradına, yakınlarına ve talebelerine başsağlığı-sabır diliyoruz. Muhterem babamızın Mekanı cennet, makamı ali olsun" ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı taziye mesajında, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin vefat eden kıymetli babası Ali İhsan Destici'ye Allah'tan rahmet niyaz ediyor; Mustafa Bey'e, ailesine ve merhumun tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz” derler. Muhterem babam ve aynı zamanda hocam olan bir alimi, güzel bir insanı, hayatını emrolunduğu gibi yaşamış bir müslümanı kaybetmenin hüznünü ve acısını yaşıyorum.

Mekanı cennet, makamı âli olsun.” İfadelerine yer verdi.

Mustafa Destici’nin babası Ali İhsan Destici’nin cenaze namazının yarın ikindi namazını müteakip Günyüzü ilçesinde kılınacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.