“ÇÖP’E SAHİP ÇIKTILAR”

Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri, Anadolu Kaşifleri, TEMA, African Dream ve Es Es Kamp işbirliği ile ‘Çöpüne Sahip Çık’ etkinliği düzenledi.

“ÇÖP’E SAHİP ÇIKTILAR”
06 Mayıs 2019 Pazartesi 17:26

Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri, Anadolu Kaşifleri, TEMA, African Dream ve Es Es Kamp işbirliği ile ‘Çöpüne Sahip Çık’ etkinliği düzenledi. Çöp konusunda farkındalık yaratmak için gerçekleştirilen ‘Çöpüne Sahip Çık’ etkinliği, yoğun ilgi gördü.

Çok sayıda gencin katıldığı etkinlik Odunpazarı Tarihi Bölgede başladı. Adalar’da sona eren etkinlikte, gençler güzergâh boyunca adeta sokak sokak gezerek çöp ve sigara izmaritleri topladı. Şarkılar, türküler söyleyerek çöp toplayan gençlerin etkinliği, Eskişehirlilerden tam not aldı.

Proje hakkında bilgi veren yetkililer, çöp konusunda farkındalık yaratmaya çalıştıklarını dile getirdi. Yetkililer, gerçekleştirilen etkinlik ile çöplerin zamanında çıkması ve zamansız çöp çıkarma konusuna dikkat çekmeye çalıştıklarını belirtti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.