Çocuklar ve yaşlılara sıcaklık uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre; Eskişehir’de bugün hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4 ile 8 derece üzerinde seyredeceği öğrenilirken, yetkililer öğle saatlerinde yaşlı vatandaşlar ile çocukların dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Çocuklar ve yaşlılara sıcaklık uyarısı
03 Ağustos 2021 Salı 11:03

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Eskişehir genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ile 8 derece üzerinde seyredecek. Buna göre Eskişehir’in ilçelerinde hava sıcaklığı 31 ile 40 derece arasında seyredecek. Kent merkezinde ise hava sıcaklığı 35-36 dereceler arasında değişeceği bildirildi. Özellikle öğlen saatlerinde en üst seviyeye ulaşacak hava sıcaklıklarına karşı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü vatandaşları, başta yaşlılar, çocuklar ve kronik sağlık problemi olanların muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.