ÇİFTELER İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Çifteler ilçemizde yapımı başlayacak TOKİ konutları için Ankara TOKİ Genel Müdürlüğü’nde kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimine AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay da katıldı.

ÇİFTELER İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ
03 Temmuz 2020 Cuma 13:04

Günay, sosyal konut projesinden Eskişehir ilçelerinin daha yüksek sayılarda yararlanabilmesi için girişimlerde bulunmuş, bu girişimler sonucunda Eskişehir’in sosyal konut projesinden daha fazla sayılarla yararlanacağı müjdesini Eskişehirlilere vermişti. Çifteler ilçesinin hem sosyal konut projesi kapsamına alınması hem de ilk verilen 100 konut kontenjanının 205 konuta çıkarılması konusundaki girişimleri başarı ile sonuçlandı. 

HEMŞERİLERİMİZ ADINA ÇOK MUTLUYUM

AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay kura çekimleri sonrası yaptığı açıklamadaEskişehir dış ilçelerimizin konut ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayacak bu proje hemşerilerim için çok değerli. Şehrin milletvekili olarak devletimizin kaynaklarının en etkin kullanımı için çalışmalar yürüttüm, yerel ihtiyaçları ilettim ve takip ettim. Bugün benim için çok mutlu bir gün, emeklerimizin sonucunu aldığımız bir gün. Burada noter huzurunda canlı yayında ilk kura çekimlerini yaparken hemşerilerim kadar heyecanlandım. 100 Bin Sosyal Konut Projesi ile vatandaşlarımızın hayatına dokunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, desteklerinden ötürü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve TOKİ Başanımız Sayın Öner Bulut’a hemşerilerim ve ilçelerim adına teşekkür ediyorum. Bu projeden yararlanan hemşerilerimiz adına gerçekten  çok mutluyum. Şehrimize, ilçelerimize yatırımlar kazandırmaya, hemşerilerimizi hizmetle buluşturmaya devam edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.