Çifteler Belediyesi yaz okulları çalışmalarını sürdürüyor

Çifteler Belediyesi Yaz Okulları’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Çifteler Belediyesi yaz okulları çalışmalarını sürdürüyor
05 Ağustos 2019 Pazartesi 12:08

Öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri amacıyla başlatılan Yaz Spor Okulları, bu yıl da yoğun katılımla devam ediyor. Okullarda, mangala’dan kano ’ya, tekvando’dantenise kadar birçok branşta yaklaşık 560 öğrenci spor eğitimi alıyor. Ayrıca çocuklar sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelerek, hem fiziksel ve mental yönden gelişiyor hem de enerjik ve eğlenceli zaman geçirerek spor yeteneklerini keşfediyor.

İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Çifteler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği yaz Okulları 6-15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olarak 24 Haziran'da başladı.

Sporla sosyalleşiyorlar Okullar

Çalışmaları devameden yaz okullarında çocukları dijital dünyadan bir nebze uzak tutarak daha fazla sosyalleşmelerine, iletişim becerilerini güçlendirmelerine ve yeni arkadaşlıklar kurmalarına olanak sağlıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.